Header Ads

Urmasii Soarelui - Descended From the Sun 2016 - 태양의 후예

Urmasii Soarelui - Descended From the Sun 2016 - 태양의 후예

Urmasii Soarelui - Descended From the Sun 2016 - 태양의 후예





Intre un membru al fortelor speciale ale Coreei de Sud, comandantul Yoo Si Jin (Song Joong Ki) si Kang Mo Yeon (Song Hye Kyo), doctor voluntar in organizatia "Medici fara frontiere" se infiripa o poveste de dragoste in timpul unei misiuni de mentinere a pacii in Urk, o tara fictiva devastata de razboi ( filmarile au avut loc in Europa in Grecia - Zakynthos, Arachova si Lemnos).

Yoo Si Jin, comandantul Unitatii Speciale pentru Situatii de Razboi o reintalneste pe Kang Mo Yeon in Urk, dupa ce initial relatia lor parea sa se fi incheiat in Coreea de Sud din cauza numeroaselor secrete periculoase pe care viata de militar il obliga sa le pastreze.


Viata in Urk se dovedeste una plina de pericole si de suspans, atat pentru fortele militare de mentinere a pacii cat si pentru echipa de asistenta medicala voluntara deplasata de catre organizatia "Medici fara frontiere". Povestea de dragoste dintre cei doi este pusa mereu la grele incercari, provocarile din acest tinut periculos fiind numeroase si epuizante.

Vor putea cei doi sa depaseasca obstacolele intampinate si sa se intoarca acasa in siguranta?






Niciun comentariu

Un produs Blogger.