Header Ads

Madame Antoine (2016) - 마담 앙트완



Madame Antoine (2016) - 마담 앙트완



Ce se poate intampla cand un psiholog licentiat se intalneste cu o ghicitoare care ii face concurenta si ii fura clientii?

 Go Hye Rim (Han Ye Seul) este o ghicitoare care se lauda ca le poate gasi oamenilor dragostea adevarata, dar care in viata reala nu a fost in stare inca sa-si gaseasca propria dragoste, traind divortata impreuna cu sora sa mai mica si ducand mereu dorul fiicei sale aflate in custodia fostului sau sot.

Folosind numele de "Madame Antoine", Go Hye Rim isi inseala clientii care se incred in talentele sale de medium, exagerand si mintind pentru a-si vinde imaginea, avand totusi un anumit talent de a citi din cateva priviri amanunte despre viata personala a "victimelor" sale.

Ce n-a putut insa Go Hye Rim sa ghiceasca in propriul sau viitor este venirea in aceeasi cladire in care-si desfasoara si ea activitatea a psihoterapeutului Choi Soo Hyun (Sung Joon), care pune ochii pe ea si o include intr-un experiment psihologic menit sa evalueze cum si de ce se indragostesc femeile.





Niciun comentariu

Un produs Blogger.