Header Ads

Oh My Venus (2015) - 오 마이 비너스

Oh My Venus (2015) - 오 마이 비너스


Cum isi poate schimba radical soarta o femeie avocat(Kang Joo-Eun) ajunsa la varsta de 33 de ani, dupa ce si-a neglijat sanatatea si silueta, complacandu-se intr-o relatie in care atat ea cat si iubitul sau nu mai gasesc nici o satisfactie?

Kang Joo-Eun era candva in tinerete o frumusete locala, fiind atat de populara incat era numita Venus in timpul licelului, fiind invidiata de celelalte fete pentru fata sa si silueta de invidiat.

Ajunsa la varsta de 33 de ani si obeza din cauza hipotiroidei, Kang Joo-Eun este parasita de iubit dupa o relatie de 15 ani. Soarta i-l scoate insa in fata pe John Kim (Kim Young-Ho), un cunoscut antrenor personal al vedetelor de la Hollywood, pe care il santajeaza pentru a o ajuta sa slabeasca si sa-i devina antrenor.

Din cauza unor situatii speciale, Kang Joo-Eun ajunge sa se mute la propriu pentru antrenamente in casa lui John Kim, locuind alaturi de alti doi barbati, Ji Woong si Jung Sung (Korean Snake). 

In timp ce lucreaza la transformarea sa fizica, Kang Joo-Eun descopera ca John Kim sufera de o afectiune neurologica.In timpul petrecut impreuna de cei doi, acestia descopera ca simt unul pentru celalalt mai mult decat vor sa admita. 

Pe masura ce Kang Joo-Eun se transforma fizic tot mai mult, apropiindu-se de silueta pe care o avea in tinerete, alinandu-si suferintele fizice si psihice impreuna cu John Kim, cei doi ajung sa se indragosteasca...



Niciun comentariu

Un produs Blogger.