Header Ads

Moorim School - 2016 - 무림학교


Moorim School - 2016 - 무림학교




Yoon Shi-woo (Lee Hyun-woo), un orfan care din cauza unor circumstante tragice din trecut nu isi mai aminteste de copilaria sa si nu-si cunoaste adevarata identitate, este liderul "Mobius", o formatie muzicala de succes din Coreea de Sud. Chiar daca ajunge la o cota foarte mare de popularitate, Yoon Shi-woo descopera ca sufera de o boala ciudata care ii cauzeaza dureri cumplite de urechi si isi pierde uneori temporar auzul.

Singura speranta de a se vindeca se intrezareste atunci cand Hwang Sun-ah (Jung Yoo-jin), o fana de a sa, il cauta in timpul unui concert si i-l recomanda pe maestrul de arte martiale care conduce Scoala de arte martiale Moorim (Moorim School).

Scoala de arte martiale Moorim se dovedeste insa a avea numeroase si fascinante secrete, atat despre aspecte nestiute ale vietii si ale puterilor existente pe aceasta lume cat si despre adevarata identitate si familie a lui Yoon Shi-woo.

Dintr-o vedeta aroganta si plina de fite, Yoon Shi-woo se transforma intr-un adolescent care invata ce inseamna cu adevarat credinta, onestia, sacrificiul si comunicarea alaturi de prietenii sai de la Scoala de arte martiale Moorim.





Niciun comentariu

Un produs Blogger.