Header Ads

The Innocent Man - 2012- 세상 어디에도 없는 착한 남자

The Innocent Man - 2012- 세상 어디에도 없는 착한 남자





Kang Ma-ru (Song Joong-ki), un tanar si promitator student la medicina, se indragosteste de Han Jae-hee (Park Si-yeon), o prietena din copilarie care ajunge reporter de televiziune.

Cand Han Jae-hee ajunge sa ucida un barbat intr-o camera de hotel, Kang Ma-ru ia vina asupra sa si face inchisoare in locul ei, pierzand astfel sansa de a termina facultatea de medicina si a mai ajunge doctor, neglijandu-si in acelasi timp si sora mai mica, o sora care sufera de o cumplita boala.

Dupa ce este eliberat din inchisoare, Kang Ma-ru descopera ca Han Jae-hee nu l-a asteptat, refacandu-si viata in bratele unui prosper om de afaceri.

Avand mereu nevoie de sume mari de bani pentru tratamentul foarte costisitor al surorii sale mai mici si bolnave, Kang Ma-ru este nevoit sa duca o viata de barman si de gigolo, un barbat total schimbat, macinat de furie si de regrete, folosindu-se de favorurile femeilor bogate pentru a trai.

Totul se schimba insa cand o intalneste pe Seo Eun-gi (Moon Chae-won), nimeni alta decat fiica omului de afaceri pentru care Han Jae-hee il tradase pe Kang Ma-ru.




Niciun comentariu

Un produs Blogger.