Header Ads

She Was Pretty (2015) - 그녀는 예뻤다


She Was Pretty (2015) - 그녀는 예뻤다



Nu oricine poate pretui si pastra peste ani si ani o iubire din copilarie pana la maturitate.  Ji Sung Joon (Park Seo Joon) era in copilarie un baiat plinut, cu o fata rotunda, fiind mai mereu hartuit de ceilalti copii din cauza aspectului sau.

Cand se transfera in clasa a cincea la o alta scoala, Ji Sung Joon o intalneste pe Kim Hye-jin (Hwang Jung-eum), cea mai draguta si mai populara fata din scoala, care ii devine curand singurul sau prieten si protector.

Totul se schimba insa cand familia lui Sung Joon este nevoita sa emigreze in SUA, iar afacerea tatalui lui Hye-jin este ruinata iar familia ei isi pierde bunastarea materiala si statutul social avut pana atunci.

Cei doi hotarasc se reintalneasca dupa ce au devenit adulti si Ji Sung Joon se intoarce din SUA in Coreea de Sud, insa Sung Joon nu este capabil s-o recunoasca pe Hye-in. 

Socata si deceptionata de faptul ca iubitul din copilarie n-a fost in stare s-o recunoasca desi se afla chiar in fata sa, Hye-jin o roaga pe frumoasa sa prietena sa-i ia locul si sa se intalneasca cu Sung Joon.

Lucrurile se complica insa si prietena sa ajunge sa se indragosteasca cu adevarat de Sung Joon, ajungandu-se curand la un triunghi amoros, Hye-jin fiind angajata dupa o vreme indelungata in care nu avuse loc de munca, la o revista de moda al carei editor sef era chiar Sung Joon.






Niciun comentariu

Un produs Blogger.