Header Ads

RED (2010)

RED 2010

RED (2010)



RED, prescurtarea pentru Retired Extremely Dangerous (Pensionar extrem de periculos) este o comedie plina de suspans, un film inspirat de o serie de benzi desenate cu acelasi nume (RED) create de catre Warren Ellis si Cully Hamner si publicate de DC Comics.

Chiar daca este vorba de adaptarea unei benzi desenate, filmul care a iesit este unul captivant si va va tine cu siguranta atenti si dornici sa-i cunoasteti deznodamantul.

Frank Moses (Bruce Willis) este un fost agent CIA, retras de putina vreme din activitate, care se trezeste prins intr-o conspiratie ale carei tentacule ajung la nivelul cel mai inalt, pana la Casa Alba, la vicepresedintele SUA.

Impreuna cu fostii sai parteneri din servciile secrete, Joe Matheson(Morgan Freeman), Marvin Boggs (John Malkovich) si Victoria (Helen Mirren), Frank Moses (Bruce Willis) incearca sa desluseasca itele acestei afaceri deosebit de complicate si sa afle de ce vrea CIA sa-l ucida pe el si pe alti fosti agenti care participasera la o operatiune mai vehe din Guatemala.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.