Header Ads

Dragon Blade (2015)

Dragon Blade 2015


Dragon Blade (2015)



In vestul Chinei, in anul 45 i. Hr., o organizatie militara ce asigura securitatea pentru caravanele si negustorii ce calatoreau pe Drumul Matasii, sub autoritatea imperiala a Chinei, incerca sa asigure pacea intre diferite civilizatii care se ciocneau la portile imperiului chinez, incercand sa controleze aceasta ruta comerciala foarte profitabila.

Huo An(Jackie Chan) este liderul acestei organizatii, angajandu-se in stoparea conflictelor si in promovarea ideii de pace intre diferite culturi si civilizatii. Huo An reuseste sa opreasca astfel o lupta intre huni si indieni.

Dupa succesul pacii negociate de catre Huo An(Jackie Chan) intre huni si indieni, grupul chinez se intoarce la baza militara, acolo unde sotia lui Huo An este profesor pentru copiii orfani. 

Autoritatile chineze descopera totusi ca cineva din grupul lui Huo An este corupt, astfel ca intregul grup este condamnat si trimis sa munceasca la constructia Portii Gastii, o cetate aflata in ruina.

In timp ce chinezii se chinuiau sa reconstruiasca cetatea ruinata, o mica armata a Imperiului Roman ajunge la portile cetatii si se pregateste sa ia cu asalt zidurile fortaretei.

Pe urmele micii armate romane se afla insa intreaga armata a Imperiului Roman, condusa de Tiberius, un consul corupt care si-a ucis tatal si si-a orbit fratele mai mic pentru a pune mana pe putere. Tiberius este hotarat sa puna mana pe intreaga ruta comerciala a Drumului Matasii.




Niciun comentariu

Un produs Blogger.