Header Ads

Iubitul meu din stele - My Love from the Star (2013) 별에서 온 그대


Iubitul meu din stele - My Love from the Star (2013) 별에서 온 그대



In timpul dinastiei Joseon, in anul 1609, un extraterestru ramane din cauza unor imprejurari blocat pentru nu mai putin de 4 secole pe Pamant. Obligat sa se adapteze la viata printre oameni, extraterestrul este nevoit sa-si schimbe des identitatea si profesia, inscenandu-si moartea la fiecare 10 ani pentru a nu da de banuit celor care ar fi depistat ca acesta nu imbatraneste si detine abilitati extraordinare in comparatie cu oamenii normali.

Ajungand in prezent, Do-Min Joon (numele extraterestrului) constata ca mai are doar 3 luni de stat pe Pamant, dar ajunge intr-o situatie in care destinul i-o scoate in fata pe Cheon Song-Yi, o femeie ce pare a fi reincarnarea primei pamantence de care extraterestru se indragostise in urma cu 400 de ani.

Viata complicata a lui Cheon Song-Yi, o faimoasa actrita, un adevarat star al Hallyu din Coreea de Sud, dar cu grave probleme de personalitate, ajunge sa dea peste cap toate planurile lui Do-Min Joon atunci cand printr-o ciudata coincidenta cei doi se trezesc vecini de apartamente.



Mai mult, destinul face ca Do-Min Joon sa-i fie lui Cheon Song-Yi in acelasi timp si vecin si profesor la academie, perioada in care cei doi se apropie, se indragostesc, iar Do-Min Joon descopera ca Cheon Song-Yi este fata pe care o salvase in urma cu 12 de ani de la un accident iminent de masina.

Dorinta lui Do-Min Joon de a o proteja si iubi pe Cheon Song-Yi este mai puternica decat instinctul sau de conservare, acesta mai avand doar 3 luni de stat pe Pamant. Din aceasta cauza, Do-Min Joon incearca s-o tina la distanta pe Cheon Song-Yi pana cand i se apropie data plecarii, dar nici unul dintrei ei nu poate suporta despartirea...





Niciun comentariu

Un produs Blogger.