Header Ads

Pixels (2015)

Pixels 2015

Pixels 2015



Pixels este o comedie stiintifico-fantastica, in care o rasa extraterestra necunoscuta interpreteaza gresit un mesaj trimis de NASA in spatiu, amenintand Pamantul cu exterminarea.

Presedintele SUA, Will Cooper(Kevin James), se vede nevoit sa apeleze la prietenii sai din copilarie, Sam Brenner (Adam Sandler) si Ludlow Lamonsoff (Josh Gad), adevarati campioni in jocurile clasice electronice.

In timpul copilariei, Sam Brenner se anunta a fi noul campion la jocurile arcade, un copil inteligent care a deslusit tiparele matematice ale jocurilor electronice, insa la maturitate s-a plafonat, ajungand un biet instalator de gadget-uri electronice prin casele celor bogati.

Spre deosebire de el, prietenul sau din copilarie, Will Cooper(Kevin James), desi este un individ cu grave lipse de educatie, ajunge presedintele SUA.

 Ludlow Lamonsoff (Josh Gad) ramane fix asa cum era si in copilarie, un excentric care vede pretutindeni conspiratii si fenomene paranormale sau .... extraterestri.

Cum armata SUA se dovedeste neputincioasa in fata atacului extraterestilor, singura speranta a umanitatii a ramas in sacrina unor impatimiti excentrici ai jocurilor clasice electronice de prin anii '80...

Niciun comentariu

Un produs Blogger.