Header Ads

Dear Fair Lady Kong Shim - (2016) - Beautiful Gong Shim - 미녀 공심이 - The Beauty of the Beast - Beast's Beauty - Pretty Ugly,

Dear Fair Lady Kong Shim - (2016) - Beautiful Gong Shim - 미녀 공심이 - The Beauty of the Beast - Beast's Beauty - Pretty Ugly (Doamna mea corecta Kong Shim)

Gong Shim (Bang Minah) se simte mereu umbrita de stralucirea surorii sale mai mari Gong Mi (Seo Hyo-rim), pe care o invidiaza pentru ca a mostenit numai genele bune de la parinti, insa ambele surori incearca din rasputeri sa-si imbunatateasca viata, atat pe plan profesional cat si pe plan sentimental.

Vor putea oare cele doua surori cu personalitati atat de diferite sa-si gaseasca fiecare fericirea? Viata lor se complica insa din mai multe puncte de vedere atunci cand la etajul casei lor se trezesc cu un chirias neconventional,  Ahn Dan-tae (Namkoong Min), un avocat cu un trecut plin de secrete intunecate, in care acesta fusese rapit si apoi crescut intr-o familie adoptiva, fara a avea habar ca este fiul unei familii extrem de bogate.

Seok Joon-soo(On Joo-wan) se imprieteneste cu Ahn Dan-tae (Namkoong Min) dupa ce acesta din urma il salveaza de atacul unor delincventi, nestiind ca Ahn Dan-tae este de fapt varul sau Joon-pyo si adevaratul mostenitor al companiei Star Group. 

Intre Seok Joon-soo, Ahn Dan-tae si Gong Shim se creeaza un triunghi amoros, in care incearca de multe ori sa intervina Gong Mi, atrasa de perspectiva de a se apropia de Seok Joon-soo, stiind ca acesta este actualul mostenitor al companiei Star Group.







Niciun comentariu

Un produs Blogger.