Header Ads

Healer (2014) - 힐러 - Vindecatorul

Healer (2014) - 힐러
Healer (2014) - 힐러 - Vindecatorul


Un incident din urma cu cateva decenii care implica un grup de prieteni ce operau o statie radio prin care emiteau ilegal, in incercarea de a divulga actele de coruptie, este ingropat de catre autoritati intr-un mod foarte suspect, cu toate ca este vorba de un incident in care se ajunge chiar si la crima.

Seo Jung-Hoo ( Healer) este un individ cu multe talente, considerat cel mai bun comisionar din industrie, care isi indeplineste mereu cu succes misiunile aflate de cele mai multe ori dincolo de limita legalitatii si in acelasi timp isi protejeaza identitatea angajatorilor sai.

In misiunile sale de comisionar, Healer este ajutat de un hacker priceput (demisionat din diviza cibernetica a politiei), de gadget-uri de ultima generatie si in cele din urma de un reporter (Chae Young-Shin) afiliat unui ziar online.

Scopul si visul sau final este acela de a economisi destui bani pentru a-si cumpara o insula exotica in sudul Oceanului Pacific si sa traiasca acolo singur. Dupa ce o intalneste insa pe Chae Young-Shin si se apropie de aceasta, mergand pana la a se deghiza in Park Bong-soo, un reporter stangaci si cu probleme de comunicare, ajunge sa se indragosteasca si sa doreasca sa o protejeze.

Cand trecutul iese la iveala, secrete cutremutoare si periculoase dau viata celor doi peste cap, iar totul capata o nuanta de conspiratie in care sunt implicate persoane apropiate din jurul lor...










Niciun comentariu

Un produs Blogger.