Header Ads

Tomorrow With You (2017) - 내일 그대와 - Nae-il Geudaewa - The Time Travelers

Tomorrow With You (2017) - 내일 그대와 - Nae-il Geudaewa - The Time Travelers

Yoo So Joon (Lee Je Hoon) este presedintele unei agentii imobiliare de succes, un tanar care are o abilitate deosebita, aceea de a putea calatori in timp la anumite momente ale zilei, prin simpla sa prezenta intr-o cursa regulata de metrou. Yoo So Joon s-a trezit cu aceasta abilitate de a calatori in timp dupa ce providenta a facut ca el sa scape tocmai din accidentul de metrou in care au decedat parintii sai. 

Odata cu el, in ziua respectiva a accidentului de metrou, a coborat si Song Ma-rin (Shin Min-a), una dintre actritele-copil cu o cariera esuata din istoria cinematografiei Coreei de Sud, in urma unui conflict aparent banal, iscat din cauza unei mici neintelgeri. Insa acea banala neintelegere le-a salvat viata celor doi, care au coborat din metrou chiar inainte de producerea tragicului accident in care au murit parintii lui Yoo So Joon.

 In urma numeroaselor sale calatorii in viitor, Yoo So Joon descopera ca singura cale de a putea evita moartea lui Song Ma-rin estea aceea de a se casatori cu ea si a forta soarta producand o schimbare cruciala, aceea de a procrea o noua viata care sa modifice viitorul si soarta celor doi. 

 Planurile lui Yoo So Joon incep insa sa se naruie in urma casatoriei cu Song Ma-rin, dupa ce aceasta ii descopera secretele si afla adevaratele motive pentru care s-a casatorit cu ea. Chiar daca iti cunosti viitorul, influentarea acestuia ramane inca destul de greu de infaptuit, mai ales daca soarta se incapataneaza sa-si ceara mereu tributul



Propellerads

Niciun comentariu

Un produs Blogger.