Header Ads

My Shy Boss 2017 ( Introverted Boss - 내성적인 보스 - Naesungjukin Boseu- Opposites Attract)


My Shy Boss 2017 ( Introverted Boss - 내성적인 보스 - Naesungjukin Boseu- Opposites Attract)

Cum poti scoate din cochilia sa un sef exagerat de introvertit? Cu ajutorul unei angajate exagerat de extrovertita! Fortele opuse se atrag intotdeauna, aproape fara exceptie. Eun Hwan Ki (Yeon Woo Jin) este seful unei agentii de top in domeniul relatiilor publice, foarte talentat si inteligent in domeniul sau, insa atat de introvertit incat i se spune "Monstrul tacut". In afara de singurul sau prieten apropiat si de sora sa, putini il cunosc cat de cat cu adevarat, majoritatea considerandu-l rece si arogant din cauza ca evita mereu contactul vizual si comunicarea directa cu ceilalti. 

 Chae Ro Woon (Park Hye Soo) este o noua angajata care s-a infiltrat in echipa "Monstrului tacut" pentru a afla ce s-a intamplat cu adevarat in cazul mortii surorii sale din urma cu trei ani care lucra ca secretara personala pentru Eun Hwan Ki (Yeon Woo Jin) si ajuns sa se sinucida chiar la locul de munca, din motive ramase inca nedezvaluite.

Dupa ce pune la cale cateva evenimente prin care se razbuna pe Eun Hwan Ki, pe care il considera vinovat de moarte surorii ei, Chae Ro Woon ajunge sa descopere ca poate s-a inselat asupra vinovatiei sale, totul pornind de la o puternica neintelegere datorata caracterului introvertit al sefului sau. In realitate, Eun Hwan Ki a preferat sa acopere aventura pe care secretara sa o avuse chiar cu prietenul sau cel mai bun si in acelasi timp logodnicul surorii sale.

Descoperindu-i pas cu pas adevaratul caracter al sefului sau, Chae Ro Woon se indragosteste pana peste cap de acesta, complicand si mai mult situatia pentru 
introvertitul Eun Hwan Ki, care se vede nevoit sa iasa putin cate putin din cochilia sa si sa infruntea lumea adevarata si sa lupte pentru dragostea sa.




Propellerads

Niciun comentariu

Un produs Blogger.