Header Ads

Penny Dreadful 2014

Penny Dreadful

Penny Dreadful 2014


De la inceputul lui 2014 Showtime ne invita sa traim emotii puternice cu PENNY DREADFUL , un serial scris de John Logan, scenaristul Gladiator, Ultimul samurai, The Aviator, Skyfall şi Noah. Intr-un peisaj victorian care nu pare sa ascunda mare lucru la prima vedere se ascund forte si fiinte supranaturale.

E ca si cum cele mai terfifiante personaje din literatura si-au dat intalnire pentru a se regasi in acest serial. Atat doctorul Frankenstein si creaturile sale resurectionate cat si figuri iconice din romanul sau filmele din seria Dracula le gasiti imiplicate in povestile descrise in acest serial.
Penny Dreadful

Un grup de eroi ce pornesc in cautarea unei tinere rapite (Mina) se trezesc ca in intunericul peisajelor victoriene traiesc creaturi periculoase , monstri insetati de sange , creaturi reinsufletite sau multe alte orori.



Ce parere aveti de trailer si de distributie ? Dorian Gray, Victor Frankenstein și legaturile atemporale cu Dracula se alătura unui nucleu de personaje originale, într-o căutare întunecată și brutală pentru a salva un suflet - chiar și atunci când se confrunta cu propriile lor ispite monstruoase. In rolurile principale Josh Hartnett, Timothy Dalton și Eva Green.

Penny Dreadful
Pentru ca suspansul si misterul sa fie amplificat, in aceste povesti este implicata si cartea egipteana a mortilor, un artfeact controversat capabil sa ridice mortii si sa reinsufleteasca tot felul de creaturi.


Serialul are cate putin din toate : suspans, mister, groaza, fantastic dar cel mai uimitor este ca reuseste sa-l tina captivat pe spectator cu toate ca nu-i ofera foarte multe detalii in ce priveste miezul povestii.

Penny Dreadful



Niciun comentariu

Un produs Blogger.